Friday, October 26, 2018

Te deranjează părul de pe sâni?


O creştere a nivelului de testosteron duce adesea la creşterea părului pe sâni. Asta se întâmplă mai ales la pubertate. Cele mai mari niveluri de testosteron se înregistrează de regulă în jurul vârstei de 20 de ani. Aşadar, este un lucru absolut firesc să îţi apară câteva firicele de păr pe sâni în această perioadă, nu e cazul să te îngrijorezi, pentru că hormonii tăi se vor stabiliza curând, fără tratament de specialitate.
Însă, în cazul femeilor trecute de această vârstă, creşterea părului pe sâni nu este un simptom de ignorat, pentru că poate ascunde tulburări hormonale ce trebuie tratate. Mergi la medic pentru stabilirea unui diagnostic clar!
În urma vizitei la medic și în urma tratării cauzei apariței te așteptăm la Epilare Laser Militari Residence pentru a scăpa de părul de prisos!
sursa:csid.ro



📲 0745.807.871
📌 Str. Rezervelor 58A / Chiajna / Militari Residence / Ilfov
📍 În incinta “Studio G” / Bloc “Mega Image”
💠 Vis-a-Vis de “La Strada Mall”.
🚌 RATB 138 & 178
⚛️ www.EpilareLaserMilitariResidence.ro
➡️ www.facebook.com/EpilareLaserMilitariResidence
➡️ www.instagram.com/EpilareLaserMilitariResidence


#EpilareLaser #EpilareDefinitiva #Electroliza #Epilare #SalonMilitariResidence #PerfectionBeautyClub #Beauty #Cosmetica #FlashXpress #Laser #EpilareAxila #EpilatInghinal #EpilarePicioare #Foliculita #Diode #HairRemoval #LaserHairRemoval #LaserDiode #EpilareBucuresti #EpilareIlfov #MilitariResidence #Chiajna #Rezervelor #Tineretului

No comments:

Post a Comment