Sunday, October 28, 2018

Epilarea laser- Moft sau Necesitate?


Când ne gândim la venirea sezonului cald, la faptul că vom renunța la pantaloni și fustele lungi,ne gândim cu groază și la isteria programărilor de la cabinetele de cosmetică pentru epilarea părului nedorit, orele lungi de așteptare și goana prin oraș să nu "pierzi programarea"!
Odată cu venirea verii ies la iveală și complexele legate de foliculită (bubițele) apărute după metodele clasice de epilat!

Toate am vrea să avem o piele fină ca mătasea și să nu mai suportăm durerea smulgerii cu ceara sau aparatul electric la fiecare 2- 3 săptămâni.
Știm însă că toate metodele clasice de epilare nu fac părul să dispară, ci părul continuă sistematic să apară.

Din dorința de a putea ajuta toate femeile sa ajungă la ceea ce își doresc,  au apărut echipamentele de epilare progresiv definitivă cu laser, o tehnologie avansată care reduce timpul și efectele adverse și crește eficiența si confortul pacientei.

Raza laser este absorbită din pigmentul foliculului de păr și este transformată în căldură.Temperatura obținută nu permite supraviețuirea celulelor de la acest nivel, ducând astfel la distrugerea lor.
Lumina laser distruge doar foliculii care conțin pigment, de aceea firele blonde,roșcate sau albe nu sunt potrivite pentru epilarea cu laser.

Epilarea cu laser nu este un moft, ci a devenit o soluție salvatoare pentru femeile ocupate de carieră, care preferă să petreacă puținul lor timp liber într-un mod mai plăcut.Nu vor mai trebui să poarte pantaloni lungi pe vreme caniculară și nici să își planifice concediul în funcție de creșterea părului.

📲 0745.807.871
📌 Str. Rezervelor 58A / Chiajna / Militari Residence / Ilfov
📍 În incinta “Studio G” / Bloc “Mega Image”
💠 Vis-a-Vis de “La Strada Mall”.
🚌 RATB 138 & 178
⚛️ www.EpilareLaserMilitariResidence.ro
➡️ www.facebook.com/EpilareLaserMilitariResidence
➡️ www.instagram.com/EpilareLaserMilitariResidence

#EpilareLaser #EpilareDefinitiva #Electroliza #Epilare #SalonMilitariResidence #PerfectionBeautyClub #Beauty #Cosmetica #FlashXpress #Laser #EpilareAxila #EpilatInghinal #EpilarePicioare #Foliculita #Diode #HairRemoval #LaserHairRemoval #LaserDiode #EpilareBucuresti #EpilareIlfov #MilitariResidence #Chiajna #Rezervelor #Tineretului

No comments:

Post a Comment