Saturday, October 20, 2018

Descoperă epilarea progresiv definitivă cu laser!


Eliberează-ți agenda, folosind armele tehnologiei! Descoperă epilarea progresiv definitivă, tratamentul care te scapă de părul nedorit și-ți oferă mai mult timp pentru tine!


Când vine vorba de îngrijirea personală, este esențial să maximizăm acest aspect, atât de important pentru încrederea noastră de sine, dar și pentru păstrarea unei relații armonioase cu cei dragi. Suntem mai luminoase, mai apreciate și mai dorite atunci când întreaga noastră ființă transmite energie pozitivă, atât prin look, cât și prin gânduri.
Pielea este prima care îți dă de gol starea. Dacă ești obosită sau suparată, vei avea un ten tern, deshidratat, cu probleme. Dacă ai folosit des ceara sau lama de ras pentru eliminarea pilozității, este posibil să suferi de foliculită, acea inestetică iritație a foliculului de păr, care se poate infecta, cauzându-ți probleme.
Alege să ai grijă de pielea ta, pentru ca și ea să inspire sănătate și frumusețe, fiindu-ți zilnic un aliat de încredere pe drumul vieții. Lasă-te răsfățată în centrul Epilare Laser Militari Residence!


📲 0745.807.871
📌 Str. Rezervelor 58A / Chiajna / Militari Residence / Ilfov
📍 În incinta “Studio G” / Bloc “Mega Image”
💠 Vis-a-Vis de “La Strada Mall”.
🚌 RATB 138 & 178
⚛️ www.EpilareLaserMilitariResidence.ro
➡️ www.facebook.com/EpilareLaserMilitariResidence
➡️ www.instagram.com/EpilareLaserMilitariResidence

#EpilareLaser #EpilareDefinitiva #Electroliza #Epilare #SalonMilitariResidence #PerfectionBeautyClub #Beauty #Cosmetica #FlashXpress #Laser #EpilareAxila #EpilatInghinal #EpilarePicioare #Foliculita #Diode #HairRemoval #LaserHairRemoval #LaserDiode #EpilareBucuresti #EpilareIlfov #MilitariResidence #Chiajna #Rezervelor #Tineretului

No comments:

Post a Comment