Saturday, October 27, 2018

Ce tip de epilare mi se potrivește?



În momentul în care te decizi să apelezi la epilarea progresiv definitivă te întrebi care metodă ar fi cea mai potrivită. Această decizie nu ar trebui sa îți aparțină, deoarece medicul dermatolog sau tehnicianul care realizează procedura sunt cel mai în măsură să te îndrume spre o tehnologie anume, în funcție de tipul și condiția pielii și a folicului de păr.

E important de știut că niciun sistem nu se potrivește tuturor clientelor.
Fotoepilarea eficientă necesită, uneori, combinarea mai multor sisteme pentru a obține efecte maxime pentru majoritatea tipurilor de păr și piele. Caracteristicile firului de păr se pot schimba pe durata tratamentului de la gros la fin, ceea ce poate conduce la schimbarea echipamentului și parametrilor cu care se lucrează. Persoanele cu un contrast mai mare între culoarea pielii și a părului vor avea mai mult succes folosind laserul. De asemenea, firul de păr mai gros dă rezultate mult mai bune în cazul laserului, la fel cum se întâmplă și în cazul gambelor și zonelor bikini și axilă. De regulă, toate zonele care sunt mai dense în păr răspund mai bine la epilarea laser decât IPL.

De reținut:
- respectă sfaturile medicului sau tehnicianului când vine vorba de restricțiile pe care le ai după procedură.
- în cele mai multe cazuri ignorarea acestor sfaturi duce la reacții adverse (unele dureroase, altele mai puțin dureroase).

Conform studiilor efectuate de-a lungul timpului, și IPL și Laser Dioda s-au dovedit a fi eficiente, atingând o reducere medie a foliculilor de păr de peste 60-70%, după primele trei ședințe de tratament.


📲 0745.807.871
📌 Str. Rezervelor 58A / Chiajna / Militari Residence / Ilfov
📍 În incinta “Studio G” / Bloc “Mega Image”
💠 Vis-a-Vis de “La Strada Mall”.
🚌 RATB 138 & 178
⚛️ www.EpilareLaserMilitariResidence.ro
➡️ www.facebook.com/EpilareLaserMilitariResidence
➡️ www.instagram.com/EpilareLaserMilitariResidence


#EpilareLaser #EpilareDefinitiva #Electroliza #Epilare #SalonMilitariResidence #PerfectionBeautyClub #Beauty #Cosmetica #FlashXpress #Laser #EpilareAxila #EpilatInghinal #EpilarePicioare #Foliculita #Diode #HairRemoval #LaserHairRemoval #LaserDiode #EpilareBucuresti #EpilareIlfov #MilitariResidence #Chiajna #Rezervelor #Tineretului

No comments:

Post a Comment