Wednesday, October 3, 2018

Cum acționează laserul?


Epilarea laser a fost efectuată experimental cu aproximativ 20 ani înainte de a deveni publică în anii 1970. Aparatele cu Lumina Intens Pulsată(IPL) din punct de vedere tehnic nu sunt lasere; ele folosesc lămpi cu lumina Xenon care emit lumină de spectru larg.
Î: Cum actionează laserul?
R: Prinicipiul primar din spatele epilării laser este fototermoliza selectivă. Laserele pot cauza distrugerea selectivă prin afectarea doar a materiei închise la culoare – melanina în zona firelor de păr și a foliculor, în același timp neîncalzind zona din jur. Lumina este absorbită de pigmentul de “culoarea neagră”, așadar și energia laser poate fi absorbită de acesta – dar cu o viteză și intensitate mult mai mare.

📲 0745.807.871
📌 Str. Rezervelor 58A / Chiajna / Militari Residence / Ilfov
📍 În incinta “Studio G” / Bloc “Mega Image”
💠 Vis-a-Vis de “La Strada Mall”.
🚌 RATB 138 & 178
⚛️ www.EpilareLaserMilitariResidence.ro
➡️ www.facebook.com/EpilareLaserMilitariResidence
➡️ www.instagram.com/EpilareLaserMilitariResidence

#EpilareLaser #EpilareDefinitiva #Electroliza #Epilare #SalonMilitariResidence #PerfectionBeautyClub #Beauty #Cosmetica #FlashXpress #Laser #EpilareAxila #EpilatInghinal #EpilarePicioare #Foliculita #Diode #HairRemoval #LaserHairRemoval #LaserDiode #EpilareBucuresti #EpilareIlfov #MilitariResidence #Chiajna #Rezervelor #Tineretului

No comments:

Post a Comment