Thursday, October 11, 2018

Ce tratăm în procesul de epilare?



În momentul nașterii, în dermul corpului nostru există un număr de aproximativ 5 milioane foliculi piloși (rădăcini ale firelor de păr ). Acești foliculi produc păr de tip velus - puf- până la intrarea în pubertate, când - sub influența hormonilor sexuali - o parte din foliculii care produceau păr velus se transformă și produc păr de tip terminal - adică fire groase și pigmentate mult mai intens.
La creșterea părului contribuie numeroși factori : ereditatea, sezonalitatea, metabolismul și impregnarea hormonală.

Ceea ce tratăm în procesul de epilare cu laser sunt acești foliculi ale firelor terminale, pe care căldura intensă ce o absorb în timpul tratamentului de epilare îi distruge definitiv, în locul acestora apărând foliculul de păr miniaturizat ( acesta fiind mecanismul dominant ), o mică parte fiind înlocuiți de rămășițe fibrotice. 


Acestea se întâmplă la aproximativ 2 ani de la începerea tratamentului. De aceea epilarea progresiv definitivă are caracter permanent, pentru că acești foliculi odată distruși nu mai pot fi recreați.



📲 0745.807.871
📌 Str. Rezervelor 58A / Chiajna / Militari Residence / Ilfov
📍 În incinta “Studio G” / Bloc “Mega Image”
💠 Vis-a-Vis de “La Strada Mall”.
🚌 RATB 138 & 178
⚛️ www.EpilareLaserMilitariResidence.ro
➡️ www.facebook.com/EpilareLaserMilitariResidence
➡️ www.instagram.com/EpilareLaserMilitariResidence

#EpilareLaser #EpilareDefinitiva #Electroliza #Epilare #SalonMilitariResidence #PerfectionBeautyClub #Beauty #Cosmetica #FlashXpress #Laser #EpilareAxila #EpilatInghinal #EpilarePicioare #Foliculita #Diode #HairRemoval #LaserHairRemoval #LaserDiode #EpilareBucuresti #EpilareIlfov #MilitariResidence #Chiajna #Rezervelor #Tineretului

No comments:

Post a Comment