Friday, October 5, 2018

"Reducere permanentă a părului"!




Epilarea definitivă cu laser este aprobată din 1997 pentru “reducere permanentă a părului ” în SUA. Aceasta a devenit extrem de populară datorită vitezei de acțiune , eficienței procedurii, deși o parte din eficiența este dată și de aparatul folosit și de operatorul care efectuează tratamentul.
Epilarea laser este focalizată către melanină. Melanina este pigmentul care se află natural în păr și piele, în cantități mai mari în cazul tenului și părului de culori mai închise. 

Datorită absorbției selective de lumină laser, părul închis la culoare poate fi tratat mult mai bine de lasere. Combinația de păr închis la culoare și ten deschis este cea ideala, dar laserele de ultimă generație sunt capabile să afecteze parul închis la culoare chiar și la pacienții cu ten închis.


📲 0745.807.871
📌 Str. Rezervelor 58A / Chiajna / Militari Residence / Ilfov
📍 În incinta “Studio G” / Bloc “Mega Image”
💠 Vis-a-Vis de “La Strada Mall”.
🚌 RATB 138 & 178
⚛️ www.EpilareLaserMilitariResidence.ro
➡️ www.facebook.com/EpilareLaserMilitariResidence
➡️ www.instagram.com/EpilareLaserMilitariResidence


#EpilareLaser #EpilareDefinitiva #Electroliza #Epilare #SalonMilitariResidence #PerfectionBeautyClub #Beauty #Cosmetica #FlashXpress #Laser #EpilareAxila #EpilatInghinal #EpilarePicioare #Foliculita #Diode #HairRemoval #LaserHairRemoval #LaserDiode #EpilareBucuresti #EpilareIlfov #MilitariResidence #Chiajna #Rezervelor #Tineretului

No comments:

Post a Comment