Wednesday, October 10, 2018

Avantajele epilării cu laser!

Avantajele epilării cu Laser Diode: eficiență pe piele bronzată, siguranță pe orice tip de piele, confort, prețuri avantajoase.
Protocoalele de lucru sunt personalizate pe nevoia fiecărui pacient, după caracteristici anatomo-fiziologice.
Chiar și o piele fără probleme mari se poate bucura de beneficiile laserului, acesta stimulând producția de colagen și aducând o îmbunătățire semnificativă pielii.
Este o procedură nedureroasă. Distrugând rădăcina firului de păr se asigură o epilare progresiv definitivă. Tratamentul se poate efectua în orice anotimp. Pe parcursul ședințelor veți observa că pielea va deveni catifelată și luminoasă. 
Veți scăpa de corvoada ședințelor dese și dureroase de epilare clasică, economisind timp și bani. 
Rezultatele dorite se ating în general după minim 8 ședinte (în funcție de zona tratată, fototipul pielii, culoarea parului, etc), fiecare ședință făcându-se la un interval de 4-8 săptămâni.


📲 0745.807.871
📌 Str. Rezervelor 58A / Chiajna / Militari Residence / Ilfov
📍 În incinta “Studio G” / Bloc “Mega Image”
💠 Vis-a-Vis de “La Strada Mall”.
🚌 RATB 138 & 178
⚛️ www.EpilareLaserMilitariResidence.ro
➡️ www.facebook.com/EpilareLaserMilitariResidence
➡️ www.instagram.com/EpilareLaserMilitariResidence


#EpilareLaser #EpilareDefinitiva #Electroliza #Epilare #SalonMilitariResidence #PerfectionBeautyClub #Beauty #Cosmetica #FlashXpress #Laser #EpilareAxila #EpilatInghinal #EpilarePicioare #Foliculita #Diode #HairRemoval #LaserHairRemoval #LaserDiode #EpilareBucuresti #EpilareIlfov #MilitariResidence #Chiajna #Rezervelor #Tineretului

No comments:

Post a Comment