Monday, October 1, 2018

Frumusețea devine fericire!


Perfection Beauty Club este locul unde „frumusețea devine fericire” ! Am ales cele mai sigure și performante modalități de a descoperi frumusețea ta naturală. Facem training-uri de câte ori avem ocazia pentru a menține ritmul cu inovațiile din domeniul frumuseții și investim în aparatură de cea mai bună calitate. În momentul de față epilarea progresiv definitivă este serviciul cu care ne mândrim cel mai mult și acest serviciu îl găsiți la aceleași standarde înalte în Târgu-Mureș, București, Bistrița, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Constanța, Timișoara.

Perfection Beauty Club își dorește să fie numărul 1 în domeniul epilării laser. Dorința continuă de perfecționare și de adaptare la ultimele tendințe internaționale face din centrele noastre unități de elită cu tratamente premium la prețuri accesibile.
Cele 9 centre din Tg Mureș, București, Cluj-Napoca, Bistrița, Constanța, Timișoara, Suceava și Oradea sunt dirijate de protocoale stricte de igienă și de tratament, astfel că procentul clientelor mulțumite depășește 90%, într-un domeniu în care la nivel internațional studiile arată un nivel de satisfacție de doar 70- 85% . Acest procent situează centrele Perfecțion Beauty Club în elita epilării laser.
De asemenea din luna martie 2018, sub licența “Perfection Beauty Club”, colaborăm cu centre de epilare din Brașov, Arad și Craiova și din luna octombrie în Militari Residence, care își doresc o perfecționare continuă și plasarea lor pe harta centrelor de mare performanță în domeniul epilării cu laser.
Perfecțion Beauty Club este și unul din locurile unde se asigură pregătirea noilor specialiști în domeniul epilării. Divizia noastră de traineri a instruit până acum specialiști pentru 19 centre din România.

📲 0745.807.871
📌 Str. Rezervelor 58A / Chiajna / Militari Residence / Ilfov
📍 În incinta “Studio G” / Bloc “Mega Image”
💠 Vis-a-Vis de “La Strada Mall”.
🚌 RATB 138 & 178
⚛️ www.EpilareLaserMilitariResidence.ro
➡️ www.facebook.com/EpilareLaserMilitariResidence
➡️ www.instagram.com/EpilareLaserMilitariResidence

#EpilareLaser #EpilareDefinitiva #Electroliza #Epilare #SalonMilitariResidence #PerfectionBeautyClub #Beauty #Cosmetica #FlashXpress #Laser #EpilareAxila #EpilatInghinal #EpilarePicioare #Foliculita #Diode #HairRemoval #LaserHairRemoval #LaserDiode #EpilareBucuresti #EpilareIlfov #MilitariResidence #Chiajna #Rezervelor #Tineretului

No comments:

Post a Comment