Wednesday, November 21, 2018

Piele catifelată și plăcută atingerii!

👸 Părul de prisos este asociat cu transpirația, poate provoca adevărate neplăceri, precum: iritațiile, foliculită sau mirosuri neplăcute. Epilarea progresiv definitivă nu blochează procesul de creștere a firelor de păr, ci elimină rădăcinile și foliculii surprinși în faza anagen (de creștere), fiind o armă activă în lupta cu pilozitatea. În timp, organismul uman va produce noi foliculi, fiind viu și în continuă transformare. Însă, aceste fire de păr noi vor fi aproape insesizabile, subțiri, rare și deschise la culoare.
🎀 Lăsați-vă pielea pe mâna specialistului în epilare progresiv definitivă cu laser și nu doar că veți scăpa de părul de prisos, dar veți avea și o piele catifelată și plăcută atingerii!

📲 0745.807.871
📌 Str. Rezervelor 58A / Chiajna / Militari Residence / Ilfov
📍 În incinta “Studio G” / Bloc “Mega Image”
💠 Vis-a-Vis de “La Strada Mall”.
🚌 RATB 138 & 178
⚛️ www.EpilareLaserMilitariResidence.ro
➡️ www.facebook.com/EpilareLaserMilitariResidence
➡️ www.instagram.com/EpilareLaserMilitariResidence

#EpilareLaser #EpilareDefinitiva #Electroliza #Epilare #SalonMilitariResidence #PerfectionBeautyClub #Beauty #Cosmetica #FlashXpress #Laser #EpilareAxila #EpilatInghinal #EpilarePicioare #Foliculita #Diode #HairRemoval #LaserHairRemoval #LaserDiode #EpilareBucuresti #EpilareIlfov #MilitariResidence #Chiajna #Rezervelor #Tineretului

No comments:

Post a Comment