Friday, November 2, 2018

Epilare Laser

Epilare Laser Militari Residence îți oferă servicii de epilare progresiv definitivă cu laser, având la bază cea mai nouă tehnologie în domeniu, centru specializat ce asigură intervenții cu diode laser de ultimă generație – Flash X-Press.
Flash X-Press -“Diode System” este laserul care poate elimina permanent părul nedorit în orice parte a corpului, prin sesiuni rapide și accesibile. O tehnologie de ultimă generație care este eficientă, fiabilă și rapidă, datorită vitezei sale de acțiune.
Lumina emisă de laserul cu diode are o lungime de undă de circa 808 nm, ce face posibilă creșterea selectivității dintre păr și piele înconjurătoare.
Epilarea cu laser este reglementată de noua legislație din 31 iulie 2011(fișa nr 21b)care permite ca aparatele să dezvolte o putere până la 40 jouli/cm² și cu un timp de emisie de maximum 300 milisecunde (care sunt valorile pentru aparatul nostru).

📲 0745.807.871
📌 Str. Rezervelor 58A / Chiajna / Militari Residence / Ilfov
📍 În incinta “Studio G” / Bloc “Mega Image”
💠 Vis-a-Vis de “La Strada Mall”.
🚌 RATB 138 & 178
⚛️ www.EpilareLaserMilitariResidence.ro
➡️ www.facebook.com/EpilareLaserMilitariResidence
➡️ www.instagram.com/EpilareLaserMilitariResidence

#EpilareLaser #EpilareDefinitiva #Electroliza #Epilare #SalonMilitariResidence #PerfectionBeautyClub #Beauty #Cosmetica #FlashXpress #Laser #EpilareAxila #EpilatInghinal #EpilarePicioare #Foliculita #Diode #HairRemoval #LaserHairRemoval #LaserDiode #EpilareBucuresti #EpilareIlfov #MilitariResidence #Chiajna #Rezervelor #Tineretului

No comments:

Post a Comment