Monday, November 26, 2018

Lumina laser.

🤔 Când ne gândim la venirea sezonului cald, la faptul că vom renunța la pantaloni și fustele lungi,ne gândim cu groază și la isteria programărilor de la cabinetele de cosmetică pentru epilarea părului nedorit, orele lungi de așteptare și goana prin oraș să nu "pierzi programarea"!
☀️ Odată cu venirea verii ies la iveală și complexele legate de foliculită (bubițele) apărute după metodele clasice de epilat!Din dorința de a putea ajuta toate femeile sa ajungă la ceea ce își doresc,  au apărut echipamentele de epilare progresiv definitivă cu laser, o tehnologie avansată care reduce timpul și efectele adverse și crește eficiența și confortul pacientei.
💎 Raza laser este absorbită din pigmentul foliculului de păr și este transformată în căldură.Temperatura obținută nu permite supraviețuirea celulelor de la acest nivel, ducând astfel la distrugerea lor.
🕶️ Lumina laser distruge doar foliculii care conțin pigment, de aceea firele blonde,roșcate sau albe nu sunt potrivite pentru epilarea cu laser.

📲 0745.807.871
📌 Str. Rezervelor 58A / Chiajna / Militari Residence / Ilfov
📍 În incinta “Studio G” / Bloc “Mega Image”
💠 Vis-a-Vis de “La Strada Mall”.
🚌 RATB 138 & 178
⚛️ www.EpilareLaserMilitariResidence.ro
➡️ www.facebook.com/EpilareLaserMilitariResidence
➡️ www.instagram.com/EpilareLaserMilitariResidence

#EpilareLaser #EpilareDefinitiva #Electroliza #Epilare #SalonMilitariResidence #PerfectionBeautyClub #Beauty #Cosmetica #FlashXpress #Laser #EpilareAxila #EpilatInghinal #EpilarePicioare #Foliculita #Diode #HairRemoval #LaserHairRemoval #LaserDiode #EpilareBucuresti #EpilareIlfov #MilitariResidence #Chiajna #Rezervelor #Tineretului

No comments:

Post a Comment