Thursday, January 24, 2019

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI DESPRE ELECTROLIZĂ!

13


Î: Este definitivă epilarea prin electroliză?
R: Electroepilarea este singura metodă care oferă rezolvare permanentă pentru părul nedorit! Această tehnică distruge celule responsabile de creşterea firului de păr prin introducerea unei probe fine (un ac fin, steril, de unică folosinţă) în foliculul pilos şi aplicarea unui curent ajustat pentru fiecare tip de păr şi zona de tratament! Nu mai este nevoie de şedinţe de întreţinere după terminarea tratamentului!

Î: Câte ședințe sunt necesare pentru a scăpa de păr?
R: Depinde foarte mult de zona tratată și de firul de păr. Nu se poate da un răspuns pentru un minim de ședințe, deoarece tratamentele diferă foarte mult de la persoană la persoană. Ședințele de electroliză se fac o dată la 3 săptămâni pentru a prinde toate firele cu rădăcina.
Î: Costă epilarea cu electroliză?
R: Prețul este de 150 Ron / Oră, se taxează în funcție de cât se lucrează, aparatul având temporizator.

Î: Ce simte clienta în timpul tratamentului de electroliză?
R: Clientul va simţi o uşoară căldură, de foarte scurtă durată, atunci când curentul este aplicat.

Î: Cât timp ia eliminarea părului prin electroliză?
R: Acest lucru depinde de mai multi factori, cum ar fi: dimensiunea zonei ce urmează a fi tratată, densitatea părului, durata ciclului de creştere a părului, tipul de păr.

Î: Care sunt cauzele apariţiei părului nedorit?
R: Cele mai frecvente cauze sunt factorii ereditari şi cei ce fac parte din procesul de îmbătrânire. Tulburările endocrine, sarcina, stresul, anumite medicamente, obezitatea şi anorexia nervoasă sunt alte cauze ale creşterii părului în exces. Electroliza ca şi celelalte metode nu poate vindeca cauzele creşterii părului în exces, dar elimină efectele diverselor cauze.


Î: Cum se deosebeşte electroliza de tratamentele Laser/IPL?
R: Electroliza tratează fiecare folicul de păr individual, prin inserţia unui ac fin, pentru a opri permanent creşterea unui fir de păr nou în acelaşi folicul. Laserul sau aparateIe IPL tind să trateze zone mai mari ale pielii, folosind un laser sau lumina pulsată pe bază de lampă care poate opri creşterea firelor de păr pentru mai multe luni/ani înainte ca un alt tratament să fie necesar dar şi aceste tratamente necesită şedinte multiple, prin urmare efectele sunt temporare şi este vorba de o reducere a părului mai degrabă decât o eliminare permanentă. Electroliza este o opţiune mai bună pentru îndepărtarea completă a părului atunci când este necesar un rezultat optim.



Î: Cum va arăta pielea mea în urma tratamentelor de electroliză?
R: Pielea se poate înroşi în timpul tratamentului dar de obicei aceste efecte dispare la scurt timp după ce şedinţa de electroliză ia sfârşit. Electroliza efectuată corect urmată de aplicarea sfaturilor de îngrijire post tratament poate elimina aceste efecte temporare. Păstrarea pielii în stare bună este un angajament comun al electrologistului şi al clientului care vă va oferi cele mai bune rezultate şi cea mai bună experienţă pe durata tratamentelor. Odată ce părul a fost tratat şi înlăturat prin electroliză, pielea va deveni netedă, lucioasă şi plăcută la atingere.

📲 0745.807.871
📌 Str. Rezervelor 58A / Chiajna / Militari Residence / Ilfov
📍 În incinta “Studio G” / Bloc “Mega Image”
💠 Vis-a-Vis de “La Strada Mall”.
🚌 RATB 138 & 178
⚛️ www.EpilareLaserMilitariResidence.ro
➡️ www.facebook.com/EpilareLaserMilitariResidence
➡️ www.instagram.com/EpilareLaserMilitariResidence
#EpilareLaser #EpilareDefinitiva #Electroliza #Epilare #SalonMilitariResidence #PerfectionBeautyClub #Beauty #Cosmetica #FlashXpress #Laser #EpilareAxila #EpilatInghinal #EpilarePicioare #Foliculita #Diode #HairRemoval #LaserHairRemoval #LaserDiode #EpilareBucuresti #EpilareIlfov #MilitariResidence #Chiajna #Rezervelor #Tineretului

No comments:

Post a Comment