Saturday, January 5, 2019

Descoperirea electrolizei!



Epilarea prin electroliză este cea mai veche metodă de epilare definitivă și a fost descoperită accidental în 1875 de un medic oftalmolog care a observat ca introducerea în piele a unui curent galvanic încarcat negativ poate distruge firele de păr ale genelor. Atunci cand în piele se introduce un electrod cu curent galvanic, se generează o reacție chimică ce produce NaOH în țesutul din vecinătatea electrodului (sonda), aceasta distrugând celula generatoare a firului de păr. Epilarea definitivă prin termoliză a apărut în 1938 , odată cu descoperirea proprietăților distructive ale undelor hertziene. Cum se explică asta? Din moment ce curentul de înaltă frecvență este un curent alternativ care își schimbă foarte repede polaritatea, acesta generează atracții și respingeri rapide în atomii din țesuturile expuse.
Aceste mișcări generează forțe de frecare în țesutul tratat care poate atinge temperaturi de 50 grade Celsius. Albumina din țesutul folicular se coagulează, se usucă și este distrusă. Din 1875 , epilarea prin electroliză și termoliză a performat ca tehnică și astăzi rezultate bune dau curenții combinați, tehnică aparută pentru prima data în 1945, procesul fiind numit ELECTROEPILARE. În timp, au apărut și alte metode de epilare definitivă, iar epilarea prin electroliză s-a perfecționat ca tehnică și ca aparatură.

📲 0745.807.871
📌 Str. Rezervelor 58A / Chiajna / Militari Residence / Ilfov
📍 În incinta “Studio G” / Bloc “Mega Image”
💠 Vis-a-Vis de “La Strada Mall”.
🚌 RATB 138 & 178
⚛️ www.EpilareLaserMilitariResidence.ro
➡️ www.facebook.com/EpilareLaserMilitariResidence
➡️ www.instagram.com/EpilareLaserMilitariResidence

#EpilareLaser #EpilareDefinitiva #Electroliza #Epilare #SalonMilitariResidence #PerfectionBeautyClub #Beauty #Cosmetica #FlashXpress #Laser #EpilareAxila #EpilatInghinal #EpilarePicioare #Foliculita #Diode #HairRemoval #LaserHairRemoval #LaserDiode #EpilareBucuresti #EpilareIlfov #MilitariResidence #Chiajna #Rezervelor #Tineretului

No comments:

Post a Comment